Websites

box4

Mooie responsive websites

Wil je een moderne, volledig responsive website voor een goede prijs? Een website met een mooi, functioneel webdesign dat bij jouw onderneming past? Dus webontwerp op maat?

Wij bouwen volledig responsive websites met WordPress.

Stuur mij een offerte

Snel klaar: mooie basis website in jouw huisstijl

Een eenvoudige basiswebsite van vijf webpagina’s met jouw logo en kleuren. Door zelf kant-en-klare tekst en beeldmateriaal aan te leveren, blijft de prijs laag en heb je snel een website.

Een goede oplossing als je een digitale folder (= website) wilt die precies bij je past.

Complete & functionele website, voor een aantrekkelijke prijs

Een website die jouw/jullie unieke business weerspiegelt. Gemaakt met een premium responsive thema waarbij de invulling is aangepast aan de stijl en sfeer van het bedrijf.

Wij adviseren je over tekst & beeld, jij levert de definitieve teksten aan voor ca. 5-8 pagina’s. Afhankelijk van de wensen, passen er enkele extra’s binnen deze prijs, zoals extra pagina’s, of een contactformulier, of fotoslider, eerste opzet van een webshop, beperkte tekstredactie, maken icoontjes etc.

Je krijgt van ons eerst een offerte.

Maatwerk website of webshop voor online verkoop

Heb je uitgebreide wensen en wil je een website of webshop die je echt als marketinginstrument inzet? Dan maken wij die voor jou op maat.

Je krijgt uitgebreid advies over lay-out, tekst, beeld en zoekmachine optimalisatie. Wij begeleiden je bij het ontwikkelen van de site, zodat je precies krijgt wat je wilt. Een webshop bouwen wij op basis van WordPress met WooCommerce of Gravity Forms afhankelijk van je product en/of dienst. Een super combinatie van goede vindbaarheid en mooi uiterlijk van de webwinkel.

Voor de prijs van een maatwerk website of webshop krijg je van ons eerst een offerte.

Een nieuwe of vernieuwde website: stap voor stap

Wil je een website door ons laten ontwikkelen, dan kun je de volgende stappen verwachten:

 • Gratis briefinggesprek
  Wij maken een afspraak voor een briefinggesprek van ca. een half uur tot 45 minuten.
 • Vrijblijvende offerte
  Op basis van het briefinggesprek maken wij een offerte voor je nieuwe website en eventuele andere diensten zoals een digitale nieuwsbrief, social media opzetten, SEO, visitekaartje, flyer etc.
 • Bespreking content van de website
  Als je de offerte ondertekend hebt, volgt een tweede gesprek waarin wij samen overleggen wat de boodschap van je website is en hoe je die wilt uitdragen. De content van de website is leidend voor het uiteindelijke resultaat.
 • Ontwerp website
  Vervolgens maken wij een ontwerp voor je website. Meestal is het eerste ontwerp al dichtbij het eindresultaat en volgen er nog ca. twee ronden voor de ‘finetuning’.
 • Bouwen website
  Zodra het ontwerp akkoord is, bouwen wij de website in een testomgeving. In dit stadium zijn ook de definitieve beelden (foto’s, afbeeldingen etc.) en webteksten nodig. Die kun je zelf maken of door ons laten verzorgen.
 • Oplevering website
  Als alles definitief is verhuizen wij je nieuwe website van de testomgeving naar de juiste plek, www.jouwsite.nl.
 • Eventueel les in bijhouden website
  Wil je graag zelf je WordPress site bijhouden, dan kun je VIP websupport boeken. Maar natuurlijk kun je het werk ook aan ons uitbesteden, dan kun jij je richten op jouw eigen vakgebied!